Hyundai Sonata

Hyundai Sonata karakterise dobra potrosnja goriva i prostrana unutrasnjost vozila. U ovoj klasi izdvajaju se Toyota Camry i Honda Accord, jer ima vise mogucnosti za dati novac.

Automobilska stampa kaze da Hyundai Sonata 2012-te kupcima daje pune standardne opreme, kao sto su Bluetooth i USB ulaz, unutrasnji izgled i stil za dati novac.

Sve u svemu, kriticari kazu da je novi model sonata dobar po mnogim pitanjima. Nova Sonata je u samom vrhu konkurentnosti u klasi i sirokom spektru kategorija. Nabrojacemo samo nekoliko segmenata koje kategorisu Sonatu: niska cena, ekonomicna potrosnja goriva, snazan motor, prostrana unutrasnjost i dinamicnost u voznji.

Test vozaci isticu moderan i savremen enterijer, i prostrana zadnja sedista. Njihova jedina zamerka je materijal od kojeg su sedista izradjena. Oni kritikuju platnena sedista i predlazu kozna sedista kao sto imaju drugi modeli u slicnoj klasi.

Hyundai vec godinama pokusava da uhvati korak sa konkurencijom kao sto su Toyota, Honda i Nissan. Danas, Hyundai je uhvatio korak u mnogim segmentima sa ovim markama. Ako zelite dobar izgled automobila sa mnogo funkcija za dati novac, 2012-te Sonata bi trebala da bude u vasem uzem izboru.

2012-te Hyundai Sonata nije dostupan sa V6 motorom, kupci koji zele sesto-cilindricni motor mogu testirati Ford Fusion, Mazda6 i Nissan Altima. Sva tri ova modela imaju mocan sesto-cilindricni motor. Imajte na umu da Sonata ima turbo cetvoro-cilindricni motor koji proizvodi slicnu KS I obrtni moment kao i V6 platforme rivala. Altima 3.5litarski V6 motor proizvodi 270ks, dok Mazda6 sesto-cilindricni motor proizvodi 272KS. Sonata 2.2litarski turbo cetvoro-cilindricni litarski motor proizvodi 274KS.

Posto je Sonata turbo cetvoro-cilindricni motor jednako mocan kao i V6, isprobajte sva 4 modela kako bi videli koji je najbolji. Najbolju ekonomicnost potrosnje goriva dobicete sa Hyundai turbo.

Cena ovog modela krece se oko 20.000 $.

[youtube id="wexjef1G054" width="600" height="350"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>